duminică, 1 februarie 2009

Minesotta Timberwolves @ Boston Celtics
pont : 1st quarter - Boston Celtics(-4)
cota : 1.91
bookmaker : bwin

Astazi este o zi speciala pentru iubitorii NBA-ului din tara noastra, pentru ca sunt meciuri programate la ore mai mult decat accesibile. Nu mai trebuie sa ne culcam cand altii se trezesc ca sa il vedem pe garnett; meciul dintre minesotta si boston este de la ora 19:05 ! In plus, nici celelate 2 meciuri nu vor avea loc noaptea : orlando @ toronto e la aceeasi ora 19:05, iar cavs@ pistons la 21:30 (mai joaca si milan cu lazio la aceeasi ora).

Sa trecem la analiza celor 2 echipe.

Gazdele, dupa cum v-am spus, sunt cea mai in forma echipa din NBA, cu un sir de 10 victorii neintrerupt. Mai exact, baietii lui Glenn Rivers nu au mai pierdut de pe 9 ianuarie, cavaliers profitand de forma foarte slaba in care se gasea boston pe atunci. Lucrurile s-au schimbat, din fericire pentru celtics, iar acum ei sunt lideri in clasament si, chiar daca nu o declara, sigur se gandesc sa isi depaseasca propriul record din acest sezon, acela de 19 victorii la rand. Minesotta nu are cum sa le puna probleme, fiind o echipa slabuta in acest sezon. Boston este, totodata, una dintre cele mai bune echipe in prima repriza si de regula au inceputuri de meci extraordinare. Acum o saptamana de exemplu, conduceau la pauza la peste 30 de puncte pe Dallas Mavericks.
Atmosfera la echipa este una excelenta, Garnett a fost numit titular in echipa All Star EST, iar Paul Pierce va fi prima rezerva.

Nu prea imi place sa vorbesc despre Minesotta Timberwolves, nu de alta dar au cel mai lung nume din nba (daca 76ers s-ar scrie cu litere, m-as lasa de meserie, sau i-as ocoli de fiecare data). Lasand gluma la o parte, T'wolves vin la boston dupa cea mai productiva luna din acest sezon. Ei au impresionat efectiv in ianuarie, cand au pierdut doar 4 meciuri, cu Miami Heat, Utah Jazz, Detroit Pistons si LA Lakers, castigand insa 10 meciuri. Este un record impresionant pentru trupa din minesotta, care de exemplu, in decembrie, a pierdut 14 meciuri din 16. Daca jucai in decembrie cu t'wolves stiai clar ca o sa bati. Echipa si-a arata insa limitele in meciurile cu echipele mai puternice, pierzand atat cu pistons, cat si cu lakers, in cele mai recente meciuri disputate, iar Boston este o echipa cel putin de aceeasi factura ca aceste 2 echipe.

Asadar, un meci destul de clar zic eu, bwin inca nu a afisat cotele la ora cand scriu acest textulet, dar m-am uitat la alta agentie si acolo aparea spreadul de 3.5 pt primul sfert. Bwin de regula mareste cota la 1.91, dar si spreadul cu 0.5, deci ma astept ca asta sa fie spreadul si cota.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu