duminică, 1 februarie 2009

Cleveland Cavaliers @ Detroit Pistons
pont : cleveland cavaliers (-4)
cota : 1.91
bookmaker : bwin

Meciul de la ora 21:30, dintre Cavs si Pistons, este poate cel mai strans meci din aceasta dupa amiaza (pentru USA) din NBA.

Cavs este cea mai slida echipa din nba pe teren propriu, unde nu a cunoscut gustul infrangerii in 22 de meciuri; nici in deplasare un o duc rau cei de la cavs, avand un record de 13-9. Ultimul meci al celor din cleveland a fost in compania lui LA Clippers si s-a terminat cu victoria lor, scor 112-95.
Nu voi insista cu detalii despre cavs pentru ca procentajul lor, al 3-lea in total din nba spune multe despre aceasta echipa : 80% din meciuri au insemnat victorii pentru lebron james si colegii.

Desi in clasamentul conferintei le despart doar 3 pozitii (cavs e pe 2, pistons pe 5) diferenta dintre aceste 2 formatii este totusi mare. Pistons au un procentaj cu mult mai scazut, de 55.6% victorii in actuala stagiune.

Merg pe o victorie a lui Cavs, spreadul fiind foarte mic. Cred ca LeBron James va depasi media sa de 29 de puncte pe meci in aceasta seara si va contribui la victoria echipei sale, unu spectaculoasa, cum au nevoie cei din cleveland pentru a "get back on track", cum ar spune americanii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu