luni, 2 februarie 2009

Meci : Dallas Mavericks @ Orlando Magic
pont : orlando magic (-7.5)
cota : 1.91
bookmaker : bwin

Seara absolut superba in nba, cu meciuri de mare angajament si rastunrnari de situatii dramatice. Vorbesc clar despre meciul Cleveland Cavaliers @ Detroit Pistons, meci care a insemnat a 4-a infrangere la rand pe teren propriu pentru formatia lui Allen Iversen.

Nu de un astfel de meci a avut parte si Orlando Magic, care s-a distrat practic cu echipa canadiana Toronto Raptors, castigand cu 113-90, diferenta destul de solida. Orlando nu au pierdut niciun sfert, iar in cel de-al treilea si-au adjudecat practic victoria. Pentru Magic, vedetele serii au fost (puncte, rebounds, assists) :
1)Nelson (18, 8, 10)
2)Howard (29, 14, 2)
3)Lewis(15, 7, 3)

In orice caz, un meci in care orlando a condus in permanenta, marindu-si constant ecartul fata de canadieni.

Dallas Mavericks, asadar, ocupanta locului 7 in conferinta de vest, se deplaseaza tocmai in Orlando, Florida, pentru a da piept cu una dintre fortele din EST. Dallas vine dupa 2 victorii importante, cu Miami Heat si Golden State Warriors. Obiectivul lor in acest sezon este sa prinda un loc de playoff, iar momentan sunt in grafic.

Mi-e greu sa cred insa ca vor rezista lui Orlando Magic, care dupa corectia primita de la celtics au batut tot, si care in plus acasa joaca formidabil, pierzand doar 4 meciuri din 22.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu