joi, 19 februarie 2009

Boston Celtics @ Utah Jazz
pont : boston celtics (-2)
cota : 1.91
bookie : bwin

Doar doua meciuri in aceasta noapte in nba, boston @ jazz si spurs @ pistons. Cel de-al dilea dintre cele 2 are loc de la ora 5:35, ora romaniei.
Strak-ul celor doua echipe este acelasi, w2. (2 victorii la rand). Situatia se schimba putin atunci cand ne uitam pe ultimele 10 meciuri : 8-2 in dreptul verzilor, si 6-4 pentru utah jazz. Cele 2 meciuri pierdute in ultimele 10 pentru celtics au fost cu lakers su spurs, ambele acasa... in deplasare insa, campionii joaca excelent, avand 9 victorii la rand; intre aceste 9 victorii, trebuie amintite si cele cu miami heat, orlando magic si detroit pistons, formatii valoroase din nba. Asadar, celtics au sansa obtinerii celei de-a 10- victorie la rand pe terenuri straine; acesta este de altfel si recordul in acesta sezon pentru celtics, 10 deplasari consecutive castigate.
Utaj Jazz este in acest moment pe locul 8 in clasamentul din vest, fiind la mare lupta cu pheonix suns, echipa ce se situeaza pe 9, la distanta foarte foarte mica. Lupta va fi foarte interesanta, mai ales ca jazz are un program destul de greu, urmatoarele 2 meciuri, desi acasa, fiind in compania unor formatii puternice, atlanta hawks si new orleans hornets, iar al 3-lea este deplasarea pe terenul minesottei timberwolves. Ultimul meci din februarie ar trebui in mod normal sa le aduca o victorie celor din utah, ei primind vizita lui sacramento kings.
Una peste alta, o disputa pe care eu o vad echilibrata numai prin prisma cotelor, nu neaparat echilibrata ca joc. Sper sa nu ma insel, spreadul este unul foarte mic, de 2 puncte si sunt destul de sigur ca boston il va depasi binisor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu