marți, 17 februarie 2009

LA Clippers @ pheonix suns
pont : suns (-7.5)
cota : 1.91
bookmaker : bwin

Dupa ce in weekend am avut parte de un meci f frumos in care vestul s-a impus clar in fata estului, iata ca nba revine la meciurile sale normale. este o noapte plina ochi de meciuri de baschet in liga profesionista de baschet nord-americana, nu mai putin de 10 meciuri, mai exact.
destule din acestea sunt dezechilibrate : lakers, spurs sau magic ar treebui in mod normal sa se impuna la diferente mari, ce sa acopere spreadul fixat de bookmakeri.
In aceeasi nota de normalitate am ales si meciul acesta, intre ruda mai saraca a orasului los angeles, clippers, si formatia lui nash si o'neal, pheonix suns. Pheonix ocupa ingratul loc 9 in vest, fiind prima sub linie, mai pe romaneste. Are nevoie de victorie in mod evident, adversara este una de factura modesta. clippers este un fel de u cluj, mai ales ca ar merge o compartatie cfr - lakers.
Eu am sustinut in ultimele luni ca suns este cea mai inconstanta si ciudata echipa ca rezultate, mai nou, magic ii concureaza. dar totusi, diferenta este prea mare si nu prea vad cum sa se intample o asemenea surpriza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu