miercuri, 18 februarie 2009

Pheonix Suns @ LA Clippers
pont : suns (-8)
bookie: bwin
cota : 1.91

Nu este o gluma, cele 2 echipe joaca iarasi una impotriva celeilalte, dupa ce s-au intalnit si in urma cu 24 de ore. Pronosticul meu a fost unul mai mult decat evident, suns au castigat la 40 de puncte, 140-100, castigand lejer primele 3 sferturi, si infapuind sa zic asa normalul. Astazi situatia este diferita numai prin prisma faptului ca meciul se joaca la clippers acasa, dar asta nu cred ca o sa conteze vreun pic.
Bookmakerii au ridicat cota lui la clippers, si au scazut-o pe cea a lui suns, ca masura de protectie, asta desi teoretic, clippers au mai multe sanse ca ieri, jucand acasa. Diferenta "uluitoare" la spread, de la 7.5 la 8 chiar este neglijabila.
Nu mai stau sa va povestesc despre cele 2 echipe, uitati-va la analiza de ieri, ca e cam tot acelasi lucru, sunt aceleasi echipe. O victorie evidenta, la 40 de puncte spune multe despre diferenta de valoare dintre suns si clippers iar lucrurile nu se pot schimba peste noapte (la propriu peste noapte).
Merg 100% pe o victorie categorica a lui suns, la care ieri au stralucit barbosa(24 ,7 ,5 ) shaq (15 ,8 , 1) si evident stoudemire (23, 5, 3). La Clippers nu a stralucit nimeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu