vineri, 13 februarie 2009

Hertha BSC - Bayern Munchen
pont : 2
cota : 1.90
bookmaker : bwin

In lipsa de nba, mi-am indreptat atentia asupra unui meci de fotbal din bundesliga germana. Meciul ales de mine este disputa dintre ocupantele locurilor 3, respectiv 2 din acest camionat.
Bavarezii s-au impus greu etapa trecuta, daca va mai amintiti, in meciul cu dortmund, scor 3-1, golurile 2 si 3 fiind marcate in minutele 88 si 91. In plus, bayern a fost si condusa in debutul meciului.
Hertha vine dupa un semiesec pe terenul arminiei bielefeld, 1-1. Spun semiesec pentru ca arminia este totusi pe locul 14, deci hertha pleca destul de clar cu prima sansa.
Am decis sa merg pe mana lui bayern nu ca ar fi o cta extraordinara; chiar nu este, totusi, joaca locul 2 la locul 3. Insa, Bayern are obiectiv, cain fiecare an de altfel, castigarea Bundesligii, iar pana acum a avut ceva necazuri. Pana acum, din 19 partide, munchenezii au remizat de 5 ori si au parasit invinsi arena de alte 3 ori. Un pas gresit in fata unei echipe aflata chiar in spatele lor, la 1 punct, ar fi chiar periculos, mai ales ca Hamburg Sv sta si ea la panda, si in cazul unei infrangeri sau remize a lui bayern, coroborat cu o victorie a echipei lui Matin Jol in meciul de duminica de acasa cu Arminia s-ar apropia si mai mult de primele clasate.
Mai mult decat atat, bayern poate sa devina si lider, in cazul in care hoffenheim nu castiga vineri meciul de pe noua lor arena cu Bayer Leverkusen.
In concluzie, merg cu toata increderea pe bayern, la o cota pe care o cunosc atat de bine din baschet, 1.90 ( ce-i drept, cotele din baschet la spreauri si over/under sunt de 1.91)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu