joi, 19 februarie 2009

San Antonio Spurs @ Detroit Pistons
pont : san antonio spurs
cota : 1.95
bookie : bwin

derbyul serii in nba este de la ora 03:05 si are loc la detroit, pe terenul lui pistons. Echipa gazda primeste vizita puternicei echipe texane, multi-nationala de la san antonio spurs.
Detroit traverseaza o perioada foarte slaba, avand nu mai putin de 4 infrangeri la rand, foarte mult pentru o echipa de nivell si cu pretentiile lor. Acest sir de insuccese i-a dus pana pe locul al 6-lea in clasamentul conferintei est, in fata lor fiind echipe ce in mod normal au valoare sub cea a echipei conduse de iversen in teren. O singura echipa are in acest moment un streak mnai prost decat detroit pistons, anume sacramento kings, lanterna rosie. Vestile "bune" nu se opresc aici pentru pistons; dupa aceasta partida extrem de grea, urmeaza 4 deplasari una mai grea ca alta : cavs, heat, hornets si magic. Procentajul lui detroit se apropie mult de modesta valoare de 50%.
Spurs este a 3-a momentan in vest, dar acest loc este nesemnficativ pentru aceasta echipa. Parerea mea este ca o echipa puternica trece atat de echipele mici , catsi de cele mari. Spurs au multe sincope, dar in meciurile importante si dificile se descurca foarte bine. Ei au resuit victorii importante in deplasarile acestui sezon, cu suns sau boston. meciul cu boston este unul recent, de pe la inceputul lunii, 106-99.
Merg pe mana texanilor, care au avut si 2 jucatori in echipa all stars a vestului, pe duncan si parker, duncan fiind chiar titular.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu