duminică, 8 februarie 2009

Villareal - Numancia
pont : over.3.5
cota : 2.95
bookmaker : bwin

Asa cum scrie si in titlul blogului, am sa postez si ponturi din fotbal. Iata ca am luat un meci din primera de astazi, meciul villareal - numancia
Villareal are astazi ocazia sa reintre in lupta pentru unul din primele 4 locuri, profitand de pasul gresit facut de sevilla ieri, in derbyul cu concitadina betis, 1-2 chiar pe teren propriu.
Ocupanta locului 5 in momentul de fata, villareal poate sa se apropie la numai o lungime de sevilla, si in cazul ca valencia nu bate diseara pe Osasuna, s-ar apropia si de acestia. Numancia vine dupa 2 meciuri pe care le-a pierdut, cu barcelona si real madrid insa. Totusi, jocul lor, cel putin in meciul cu barca nua fost deloc unul rau, ei marcand 2 goluri, insa primul nu a fost validat ( fault in atac a fost explicatia, dar nu prea am fost de acord cu decizia respectiva).

Ambele echipe practica, vrand nevrand, un fotbal cu multe goluri..In meciurile villarealului s-au marcat in medie 2.88 goluri, iar numancia sta si mai bine din acest puncte de vedere, 3.44 goluri pe meci, fiind a 5-a formatie din primera intr-un astfel de top.

Nu voi merge pe 1 solist, pentru ca villareal face surprize in asemenea meciuri, si cred ca va fi un meci foarte spectaculos, in care vor fi rasturnari de situatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu