luni, 2 februarie 2009

Meci : LA Lakers @ New York Knicks
pont : Lakers (-5.50)
bookmaker : bwin
cota : 1.91

Lakers, celebra echipa din Los Angeles, ocupa momentan locul 1 in conferinta de vest, fiind secondata de rivala sa din ultimii ani, San Antonio Spurs. Astazi ei se deplaseaza la new york pentru a se infrunta cu echipa locala, knicks. Oaspetii pleaca clar ca favoriti, casele de pariuri ofderind o cota de maxim 1.5 pentru victoria echipei lui pau gasol si kobe bryant.
Lakers au o serie buna, de 7/10 victorii in ultima perioada. Ultimele 2 meciuri au fost castigate la diferente mari, ce depaseau spreadul fixat pentru meciurile respective.
New York Knicks nu este vreo sperietoare; ocupa locul 9 in clasamenul estului, fiind o echipa medie acasa (14-9) si slaba in deplasare (7-16). Sunt totodata si o echipa inconstata, 5-5 in ultimele 10 per total, 7-3 ultimele 10 acasa, 3-7 ultimele 10 deplasari.
5.5 puncte nu este kiar o diferenta mare in baschet, mai ales intr-o partida dezechilibrata. cred ca mintea lui LA este undeva la meciul cu Boston si ca vor dori sa incheie rapid conturile cu knicks pentru a-si conserva din energie in vederea meciului de pe 5 februarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu