sâmbătă, 31 ianuarie 2009

New Orleans Hornets @ San Antonio Spurs
pont : prima repriza - san antonio spurs (-3.5)
cota : 1.91
bookmaker : bwin

Inca o partida pe care v-o propun pentru aceasta noapte plina de nba este meciul dintre hornets si spurs, ce va avea loc la 03:35 ora romaniei.

Spurs este intr-o forma foarte buna, venind dupa 2 victorii pe terenuri unde nu e usor acest lucru, mai exact la pheonix suns si utah jazz. De fapt, cu exceptia infrangerii cu lakers, normala cred eu, spurs au cam batut tot ce au prins in ultima vreme. Ultimele 10 meciuri le-au adus 7 victorii celor ce ocupa locul 2 in clasamentul conferintei de vest. Tripleta argentiniano-franco-americana aka ginobili-parker-duncan este in forma maxima, ultima lor isprava fiind dupa cum urmeaza(puncte, rebounds, assists) :
1) Manu Ginobili - 30, 9, 3
2) tony parker - 26, 3, 5
3) tim duncan - 20, 14, 4
Parker a reusit in sfertul 4 o faza de toata frumusetea, shaq privindu-l i neintelegand cum a reusit sa treaca de toata apararea lui suns.
Ceea ce mi s pare important la echipa din san antonio este sistemul lor defensiv extre, extrem de bine pus la punct. Nu sunt la fel de spectaculosi ca Orlando Magic sau Cleveland Cavaliers...nici macar ca LA Lakers, dar au reusit o performanta notabila in acest sezon de nba, aceea de a primi 87 de puncte sau mai putin intr-un meci de 13 ori ( de 12 ori au reusit sa se impuna).

New Orleans Hornets nu sunt nici ei o echipa deloc rea, ocupa un loc ce ii trimite in playoff, mai exact pozitia a 4-a in vest. Ultimul lor meci s-a incheiat foarte prost pentru ei, pentru ca au pierdut acasa cu modesta Golden State Warriors, echipa ce se situeaza cu mult mai jos decat hornets. Meciul a fost unul extrem de ciudat ca desfasurare a scorului. Asa cum ne-am fi asteptat, hornets a condus dupa primul sfert 27-18. Sfertul 2 a fost insa al oaspetilor, la o diferenta de 11 puncte. n.o.h se vedea condusa la 2 puncte la pauza meciului. Sfertul 3 insa le-a revenit gazdelor care treceau in avantaj la un punct. scorul final insa a fost stabilit in sfertul 4, castigat de warriors cu 4 puncte. Rar vedem o asa alternanta a scrului intr-o partida de baschet, mai ales din nba.

Astazi cred ca se va impune echipa mai valoroasa si cu jocul mai constant. Si o va face inca de la pauza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu