marți, 27 ianuarie 2009

28 ianuarie

Meci : Charlotte Bobcats @ LA Lakers
pont : Prima repriza - LA Lakers (-6.5)
cota : 1.91
bookmaker : bwin

Dupa ce suns au inceput prost meciul cu wizards, pierzand primul sfert, dar castigand clar meciul, astazi am ales infruntarea LA Lakers vs Charlotte Bobcats. Lakers, considerata de multi pasionati de nba drept principala favorita la castigarea campionatului, lideul la zi al nba, vine dupa o serie de meciuri extrem, extrem de importante, pe care le-au castigat destul de clar. Astfel, dupa 2 infrangeri la rand, in meciul cu cleveland cavaliers au reusit sa isi impuna jocul si sa castige la o diferenta considerabila; in ultimul lor meci disputat, lakers si-au luat revansa dupa infrangerea (nemeritata, din punctul meu de vedere) de acum 2 saptamani in fata lui san antonio spurs, si, dupa ce au fost condusi dupa primul sfert, au revenit puternic si au castigat cu 99-85, castigand fiecare din ultimele 3 sferturi. Diferenta s-a facut imediat dupa primul sfert, cand lakers au reusit sa invinga si spreadul pentru prima repriza, fixat undeva la 5 puncte. Lakers este asadar in forma si beneficiaza si de avantajul propriei arene.
Bobcats este o formatie mediocra, ocupanta locului 11 in conferinta de est, si nu poate sa emita pretentii in acest sezon la playoff, cel putin nu diseara, cand ii asteapta o deplasare infernala. Lakers, in compania echipelor mai mici, cum este si cazul lui charlotte bobcats, incepe puternic meciul, si are la pauza un avans linistitor de 15, 20 de puncte, dupa care urmeaza o perioada de relaxare si potentiale sferturi pierdute la diferente mici, care nu pericliteaza avantajul linistitor obtinut la pauza, ci eventual doar spreadul fixat de bookmakeri. Bobcats vin dupa o infrangere in compania Indianei Pacers unde au pierdut primele 2 sferturi, le-au castigat pe urmatoarele, dar inutil, scorul final fiind 98-93.
Cu un kobe bryant si un pau gasol in zi buna, victoria nu are cum sa nu fie una clara pentru vicecampioana nba, pentru care urmeaza 4 meciuri usurele, dupa care meciul din deplasare de la boston, pe care, ca fan al nba-ului, il astept cu sufletul la gura( meciul va avea loc e data de 5 februarie, intr-o zi de joi deci, la ora locala 17:00, ora orasului boston)
Pentru lakers ar fi cea de-a 5-a victorie la rand, in vreme ce, in cazul probabil al unei infrangeri, aceasta ar fi a 2-a consecutiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu