vineri, 30 ianuarie 2009

Meci : Boston Celtics @ Detroit Pistons
pont : Boston Cetics (-6)
cota : 1.91
bookmaker : bwin

Va propun pentru data de 31 ianuarie meciul dintre Boston Celtics si Detroit Pistons, meci in care eu vad formatia din boston impunandu-se detul de clar.

Detroit Pistons ocupa pozitia a 5-a in clasamentul conferintei de est, intregistrand pana acum 25 de victorii si 19 infrangeri. Forma echipei, la momentul actual, nu este una formidabila, avand 7 infrangeri in ultimele 10 partide disputate. Nici acasa nu o duc prea bine, pistons pierzand 4 din ultimele 10 meciuri. Vedeta echipei este Allen Iversen, unul dintre cei mai buni "scunzi" din nba din ultimii ani.

Boston, cum probabil stiti deja, are 9 victorii la rand si s-a instalat frumos in fruntea ierarhiei nba, atat in conferinta, cat si in divizie. Boston au o singura infrangere acasa in ultimele 10 meciuri si numai 2 in total, iar in deplasare au acelasi reord, 9-1 in ultimele 10 meciuri.

Meciul va avea loc incepand cu ora 2:05, ora Romaniei si se anunta unul dezechilibrat, atat prin prisma formelor diferite ale celor 2 combatante, cat si a intalnirilor directe recente, celtics impunandu-se in ultimele 4 meciuri directe de fiecare data.

Un comentariu: