joi, 29 ianuarie 2009

Meci : San Antonio Spurs @ Pheonix Suns
pont : San Antonio Spurs
cota : 2.05
bookmaker : bwin

2 meciuri foarte foarte tari in aceasta noapte in nba, in afara de acest spurs@suns avem si meciul dint4re cavs si magic, 2 dintre cele mai bune si in forma echipe in momentul de fata. Spurs asadar au o deplasare grea, in fieful lui Pheonix Suns care, asa cum preconizam acum cateva zile, sunt o echipa foarte valoroasa, dar inconstanta; ei vin dupa 2 victorii foarte importante, cu Atlanta Hawks si Washington Wizards. Veteranul echipei, pivotul O'Neil a reusit o partida excelenta cu wizards, marcand 29 de puncte (cel mai bun marcator din acel meci). Iata ce a declarat O'Neal la finele partidei :" I feel like I can play three or four more years.", lucru ce ar fi foarte frumos pentru cariera sa. El s-a referit si la echipa medicala a lui pheonix suns : "I've got a new medical staff that does stuff that I haven't really had before. I'm moving left, I'm moving right, I'm running, I'm jumping, I'm dunking, I'm getting up and hanging on the rim and getting techs, and I haven't felt this good in about two years."

Statistica este clar in favoarea echipei din San Antonio. Scorul in ultimele 6 intalniri este 5-1 pentru spurs, in ambele meciuri din acest sezon spurs au castigat. In ultimii ani, Spurs i-a eliminat in playoff de 3 ori pe Pheonix Suns.

Spurs au castigat si ei ultimul meci, in fata lui Utah Jazz (deplasare) cu 106-100, desi, ca si acum, plecau cu sansa a doua. Acesta este de fapt cel de-al treilea meci consecutiv pe care Spurs il disputa pe terenuri adverse, in primul meci ei pierzand cu Lakers, la o diferenta destul de mare.
In ultimul meci, unul dintre cei mai buni jucatori pentru formatia lui Gregg Popovich a fost Manu Ginobili, marcator a 10 puncte in ultimul sfert. Antrenorul sau s-a declarat foarte multumit de evolutia elevului sau : '' Manu is an important part of us winning basketball games(...)He was aggressive and got to go to the line".

Asadar un meci pe care eu il vad altfel decat casele de pariuri, si mizez pe victoria ocupantei pozitiei secunde din vest, San Antonio Spurs. Simt ca Tim Duncan va reusi un meci mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu