joi, 29 ianuarie 2009

Cleveland Cavaliers @ Orlando Magic
pont : how many points will LeBron James score ? - over 28.5 @ 1.85
spread - Orlando Magic (-4.5) @ 1.91
bookmaker : bwin

Prima disputa dintre aceste doua echipe in acest sezon, doua formatii care practica un baschet absolut superb, avand in componenta jucatori aflati in momentele de glorie ale carierelor lor; este vorba in primul rand despre LeBron James si Dwight Howard.
Va fi un meci spectaculos, atat magic cat si cavs fiind in forma, castigand opt meciuri din ultimele 10. Totusi, una dintre ele trebuie sa piarda in noaptea aceasta, iar eu ii vad pe cei din Florida impunandu-se.

Orlando joaca in primul rand acasa, acolo unde nu prea a avut probleme mari, pierzand doar 4 meciuri din 21. Insa si Cavs este o specialista a meciurilor in propria arena, fiind singura echipa din acest sezon cu procentaj de 100% al victoriilor de acasa, 20 din 20. Problemele apar pentru mo williamssi colegii in deplasari, de unde s-au intors infranti de 8 ori din 22 de meciuri. Un alt aspect deloc de neglijat intr-un meci de nivel asa ridicat il constituie forma echipelor, in special in meciurile importante.
Desi au 4 victorii la rand, Cavaliers nu prea reuseste in ultima vreme sa convinga prin baschetul aratat, deoarece se impune la limita : 117 - 110 cu Sacramento Kings, 102 - 97 cu Utah Jazz, 106 - 105 cu Golden State Warriors si 104 - 98 cu Portland Trail Blazers. Victorii chinuite cu niste echie nu tocmai de prim plan. Declinul, daca il putem numi asa, pentru cavs a venit dupa infrangerea de la lakers, destul de categorica, 105-88.

Orlando, dupa ce au pierdut 2 meciuri la rand cu celtics si heat, par sa-si fi revenit, surclasand etapa trecuta pe Indiana Pacers cu 135 - 111. Ofensiva a functionat de minue, casele de pariuri stabilind o limita de tip under/over puncte marcate pentru magic undeva la 115 puncte. Esential pentru magic in meciul precedent a fost sa arate ca nu sta intr-un singur jucator (dwight howard), si ca are in componenta baschetbalisti de valoare. Au iesit la rampa si Hedo Turckoglu, Jameer Nelson si rashard lewis.

Spreadul nu cred ca reprezinta o problema in acest meci, 5 puncte fiind o diferenta mica, si totodata crescand cota lui magic de la 1.50 la 1.91.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu