marți, 27 ianuarie 2009

Meci : Indiana Pacers @ Orlando Magic
pont : Orlando Magic(-9)
cota : 1.91
bookmaker : bwin

O alta partida care mi se pare interesant de urmarit in aceasta noapte in baschetul de peste ocean este meciul din Florida, dintre Magic si Pacers. Situtia celor 2 echipe este cel putin ciudata : magic este o formatie de prim plan a baschetului nord-american, se afla pe locul 3 in conferinta de est, la distanta mare de atlanta hawks si destul de mica fata de cleveland cavaliers; insa, in ultimle 2 partide, orlando a pierdut fara drept de apel, odata acasa cu boston celtics si apoi, surprinzator as spune, cu miami heat ( infrangerea cu celtics a venit totusi pe fondul vizibilei evolutii a jocului verzilor, deci nu cred ca au pierdut magic meciu, ci la castigat celtics). Meciul cu Miami insa, locul 6 in conferinta de est, trebuia castigat de turkoglu si ai sai.
Indiana Pacers este penultima echipa din conferinta de est, insa, surprinzator, a castigat ultimele 2 partide pe care le-a disputat si, inca si mai surprinzator, cele 2 perdante despre care vorbesc sunt 2 echipe bune ale nba, anume Houston Rockets si Charlotte Bobcats ( bune in sensul de mai bine clasate si cu evolutii vizibil mai bune decat indiana pacers)
Totusi, un streak L3 ( lost three ) in dreptul lui magic, cumulat cu un W3 ( won three) langa numele indiana pacers, in acelasi timp, este un lucru greu de imaginat. Magic au potentialul sa revina la forma care le-a adus atatea succese in acest sezon, mai ales ca beneficiaza de aportul propriilor fani si sper eu, de dun dwight howard in forma maxima, care sa inscrie peste 25 de puncte. 9 este o diferenta mica in aceasta infruntare, cred ca magic are forta sa invinga la peste 15 puncte si sa inscrie in jur de 120 de puncte. Problema lor ar fi apararea, dar sa nu uitam ca pacers nu sunt cea mai de temut ofensiva din nba nici pe departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu