miercuri, 28 ianuarie 2009

Meci : Sacramento Kings @ Boston Celtics
ponturi : 1st quarter - boston Celtics (-5), 1st half - celtics (-9), moneyline - celtics (-16.5)
cota : 1.91
bookmaker : bwin

Cea mai dezechilibrata partida din nba, in aceasta noapte, este meciul dintre boston celtics si sacramento kings. Dupa ce duminica seara au surclasat pe Dalas Mavericks, 124-100, celtics primeste astazi vizita celei mai putin in forma echipe din nba, s. kings.
Gazdele au facut o prima repriza de vis in meciul cu Mavericks cu 74-45, o diferenta absolut uriasa pentru jumatatea meciului. Chiea jocului a fost evolutia perfecta a trioului pierce, allne garnett care a facut ce a vrut pe teren, dar si a rezervelor echipei. Cu un joc extraordinar in defensiva, boston este clar cea mai in forma echipa din nba avand in aceasta noapte toate atuurile de partea sa : forma, evolutia in intreg sezonul, palmaresul in meciurile directe si fanii.
Sacramento, ultima in clasamentul intregii divizii din nba vine dupa o serie de 6 infrangeri la rand, si nu mai putin de 9 in ultimele 10 meciuri in deplasare si 7 din cele de acasa.
Nu prea am ce sa mai comentez decat ca sunt foarte foarte convins ca toate cele 3 ponturi vor iesi, celtics evoluand de la meci la meci in ulkima perioada. Asadar victorie celtics la minim 17 puncte, celtics castiga primul sfert la minim 6 puncte si celtics castiga prima repriza la minim 10 puncte. este destul de riscant totusi deoarece daca lucrurile vor evolua ca in meciul de azi dimineata dintre lakers si bobcats, atunci clar ca nu va iesi niciunul dintre cele 3 ponturi, dar acest lucru este atat de putin probabil, incat sunt foarte increzator ca vor iesi toate 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu