sâmbătă, 31 ianuarie 2009

LA Lakers @ Memphis Grizzlies
pont : LA Lakers (-11)
cota : 1.91
bookmaker : bwin

Primul meci pe care il vad eu ca fiind pariabil in aceasta noapte este cel dintre liderul conferintei de vest si ocupanta pozitiei a 12-a in aceeasi conferinta.

Lakers au un parcurs bunicel in ultima vreme, avand totusi o sincopa acum cateva zile, in meciul cu bobcats, cand jocul nu le-a mers de la inceput si pana la sfarsitul jocului. Kobe a jucat modest; de altfel toata echipa din Los Angeles s-a aparat prost, aici cred ca a fost cheia jocului : cand nu te aperi bine, pierzi increderea ofensiva si ratezi, dand sansa adversarului sa atace din nu si poate sa inscrie alte 2, 3 puncte. Azi-noapte, insa, Lakers au jucat bine, si au castigat meciul cu Minesotta Timberwolves cu scorul de 132 - 119. Lakers au castigat primele 3 sferturi, in cel de-al 4-lea reducand turatia motoarelor, si jucand mai mult cu rezervele si pierzand sfertul 4 la 2 puncte diferenta. Nesemnificativ insa. Pentru Lakers cei mai buni jucatori au fost kobe (30 pct, 8 rebounds, 5 asst) , bynum ( 27 pct, 15 rebounds, 1 assist) si catalanul atat de iubit acolo, pau gasol ( 21 pct, 9 rebounds, 3 assists). De la T'wolves a impresionat ( chiar a impresionat), Jefferson, marcator a 34 de puncte ( + 1 assist si 13 rebounds). Fara Jefferson intr-o zi asa de buna, diferenta de scor ar fi fost semnificativ mai mare.

Cealalta echipa implicata in meciul de diseara, ursii din memphis traverseaza o perioada absolut ingrozitoare : au 11 infrangeri la rand, si 18 in ultimele 20 de meciuri. Ultima data cand s-au impus a fost pe 4 ianuarie, ghinionista, caci nu ii putem spune altfel, numindu-se Dallas Mavericks. De atunci au tot pierdut, indiferent ca au jucata acasa (6 meciuri) sau in deplasare ( 5 meciuri). In aceasta serie de 11 meciuri pierdute, grizzlies au luat 100 de puncte sau mai mult de 8 ori, reusind sa inscri 100 de puncte sau peste numai in ultimul meci, cel cu oklahoma city thunder.

Nu vad cum ar putea Lakers sa se incurce de memphis, 11 puncte este o diferenta mai mult decat usor de realizat; personal cred ca lakers va marca peste 125 de puncte si va primi sub 100.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu