joi, 10 septembrie 2009

Del Potro - din ce in ce mai bun


Se cunoaste deja primul semifinalist de pe partea inferioara a tabloului masculin de la US Open; este vorba de argentinianul Juan Martin del Potro. Acesta a dispus de croatul Martin Cilic in 4 seturi.
Meciul a inceput excelent pentru cilian, care a facut break la al treilea game de serviciu din partea adversarului, mentinandu-si serviciul, nedandu-i argentinianului vreo sansa de break. Lucrurile mergeau tot mai prost pentru del potro, care a cedat serviciul inca din primul game al setului secund; revenirea s-a prosu odata cu egalarea la 3 a lui del Potro, care din acel moment a jucat magistral, terminand 6-3 setul 2. Setul 3, logic, a fost la fel de dominat de argentinian, care s-a impus cu 2 breakuri avans, 6-2. Ultimul set, al 4-lea, i-a adus lui del Potro un avantaj inca si mai clar, 6-1, cu 3 breakuri in fata.
Del Potro isi asteapta acum adversarul in semifinale, si oricare va fi acesta, Nadal sau Gonzalez, se anunta un meci de zile mari ce cred ca va tine peste 4 ore si va avea 5 seturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu