duminică, 10 aprilie 2011

Romanii au Talent II

Data trecuta mi-am exprimat oarecum dezamagirea vis-a-vis de 2 dintre concurenti, acum e randul sa zic si de bine.

Ok, deci in sfarsit am vazut ce ma asteptam de la aceasta emisiune : talente. O sa ma refer strict la ziua de vineri, la cei 3 finalisti din acea zi

1. Cosmin Agache. Clar preferatul meu, tipul este super bun la beatboxing si are doar 14 ani. Suna cliseic, stiu. Ce m-a impresionat insa la el, este ca a reusit sa creada ca ceea ce face e ceva neobisnuit si deosebit. Ma-sa ii ziceai ceva gen ca e stresant ca "face bum bum " intruna, dar pe el l-a durut undeva de ce zicea ma-sa. Foarte tare, de astfel de oameni avem nevoie in tara, cu genu asta de gandire.
2. rebeca. Vocea ei este cu adevarat impresionanta, mai ales pentru varsta de 7 ani. Nu mi-a placut ca a cantat ceva religios, Ave Maria, dar nu mai conteaza...are super voce, are super viitor daca se tine de treaba.
3. Stefan Florescu. Nu ma asteptam sa treaca mai departe eu am votat pustiul care face beatbox. dar, mi-am amintit ca poporul roman se uita la acest sport....si tipu e destul de carismatic, i s-a facut si reclama la sport.ro...In fine, ma bucur pentru el

Ce vreau sa remarc este faptul ca acesti trei castigatori de semifinale...chiar au un viitor in fata, in toate 3 domeniile exista cautare si va exista mereu. Si in primul rand...AU TALENT

5 comentarii:

  1. din articolul asta am aflat ca:

    1. mama ta te-a pisat la cap ca n-o sa faci cariera din ceva la care te credeai tu bun si ti-a deformat viitorul frustrandu-te.
    2. vrei sa pari cul prin faptul ca TU crezi ca e cul sa nu vorbesti despre / sa te uiti de sus la religie/religiosi. n-arata decat egocentrism. daca scrii, scrie pentru cititori, nu pentru tine.
    3. crezi ca jonglatul cu mingea e sport in sine/face un sportiv bun la sportul a carei minge jongleaza.

    morala la punctul 2

    RăspundețiȘtergere
  2. semneaza-te, daca tot esti asa de smecher...troll jenant ce esti

    RăspundețiȘtergere
  3. si daca esti asa de destept...exista un sport de sine statator numit freestyle football.
    faptul ca a cantat ave maria a fost o decizie de marketing...iar referitor la remarca #1 a ta...meriti un premiu nobel pentru originalitate.

    RăspundețiȘtergere