joi, 1 octombrie 2009

Putin, prea putin

2 puncte. 5 echipe. procentaj prost, prost, prost.
De urziceni am vorbit, asa ca sa incepem cu Steluta. Steluta care a inceput tare meciul cu olandejii, a dominat categorit cprima repriza, si inceptul de parte secunda, ratand prin Kapetanos, nicolita si Stancu ocazii bunicele de a marca, chiar imense, unele dintre ele.
Olandezii s-au regrupat, au profitat de caderea fizica din a Stelei si au dominat clar, copios ultimele 30 de minute ale meciului. Oricum, un scor bun, care mentine suspansul in grupa Stelei.
CFR Cluj a pierdut cu PSV, dar asta nu e neaparat o drama; PSV e o echipa fantastica, care a dominat ultimii 10 ani in fotbalul olandez.
Timisoara se pare ca face exact ce am zis eu ca va face; traieste din amintirea acelui 2-2 cu shatior si nu joaca nimic. 0-0 pe amsterdam arena dar 0-3 acasa cu dinamo zagreb. Nu cred ca sabau mai sta o luna de la timisoara, o sa zboare cat de curand.
Dinamo a avut un meci asemanator cu al Stelei, acasa cu grecii de la PAO. Golul a picat in repriza a doua, iar Dinamo a ratat un penalty pe finalul meciului. De la acest meci o sa ramanem cu imaginea lui Turcu si a lui Borcea care au facut galerie in lipsa galeriei.

Overall, o saptamana vai de capu nostru; sa mergem tot asa si adio intrare directa in Liga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu