luni, 31 august 2009

Meciuri din weekend

Weekendul asta a inceput si campionatul Spaniei, ultima mare competitie interna ce nu incepuse inca. Am urmarit foarte curios evolutia lui Real madrid ca sa vad daca am sau nu dreptate cand spun ca nu vor castiga nici liga nici campionatul anu asta. Aparent, am dreptate. Meciul de debut, cu Deportivo la Coruna a aratat ca Realul are niste probleme mari de tot in aparare si jucatorii se cam calca pe picioare in atac. Ronaldo nu e in apele lui aici; jocul lui mi s-a parut o palida umbra a evolutiilor sale fabuloase de la Man Utd. Kaka pare ceva mai adaptat Primerei Division. Mi-a placut Diarra, marcator al unui gol foarte frumos.

Derbiul orasului Milan s-a incheiat CLAR in favoarea Interului, 4-0, fara drept de apel. Milanul sub conducerea lui Leonardo scartie rau de tot, are probleme uriase. Interul, in schimb, a aratat o foarte buna evolutia, mai ales pe flancuri.

AS Roma- Juventus, un alt meci bun pe care l-am urmarit. Diego incepe sa devina "vioara intai" la formatia torineza; a marcat de 2 ori si a cam invisn de unul singur formatia capitolina. Roma e cumva in situatia Stelei : joaca mediocru in campionat, dar impresioneaza in Europa league.

2 comentarii:

  1. wow! mihaita are un blog! click click (oare ce filosofii o scrie :-?) tzeapa (defapt, trebuia sa ma astept) fotbal 8-| . Cu toate acestea, mult spor la scris si o sa'ti mai vizitez blogul, cine stie poate o sa dau si de un post despre pantofi, genti, moda la toamna...yeah right :))

    Pupiciii >:D< ,
    Nati

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=-thO4Ge17eE

    RăspundețiȘtergere